Заповніть контактні дані



    Залиште відгук

      ПОСПІШАЄМО ПОВІДОМИТИ: МИ ВІДКРИЛИ КАБІНЕТ ЗОРОВОЇ ТЕРАПІЇ (АПАРАТНОГО ЛІКУВАННЯ ЗОРУ)!

      Кабінет зорової терапії (апаратного лікування зору)

       

      Ми обладнали сучасний кабінет зорової терапії для лікування:

      • розладів роботи акомодації;
      • асиметричності зорових вісей (косоокості);
      • амбліопії;
      • бінокулярних порушень (стереоскопічного сприйняття).

       

      Тут на Вас чекає поєднання:

      • сучасних високотехнологічних приладів;
      • новітніх методик світової практики лікування порушень зору;
      • індивідуальний підхід при формуванні програми вправ для кожного пацієнта.

       

      Фахівцями клініки розроблені методики, які поєднують приладове та сенсорне лікування порушень функцій зору у дорослих та дітей.

       

      Зорова терапія, що це?

       

      Зорова терапія – це комплекс безпечних, спеціальних та послідовних вправ, які спрямовані на виправлення певних видів косоокості, відновлення гостроти зору, нормалізацію бінокулярних функцій, запобігання розвитку чи лікування амбліопії, яка нерідко супроводжує косоокість.

      Зорова терапія також може входити до реабілітаційної програми після оперування косоокості як у дітей, так і у дорослих.

       

      Комплекс вправ та їх тривалість визначається лікарем-офтальмологом індивідуально в кожному конкретному випадку та залежить від форми та ступеня косоокості, стану зорової системи.

      Найбільш ефективною зорова терапія є для дітей і підлітків, коли ще формується зорова система і добре реагує на терапевтичні дії. Профілактичне лікування рекомендується проводити 4 рази на рік. Задля досягнення необхідного постійного ефекту курс рекомендується проходити 2-3 рази на рік та повторювати протягом 2-3 років.

       

      Обладнання у Кабінеті зорової терапії LUX VISION

       

      є нестандартним, європейського рівня та чи не єдиним унікальним у нашому регіоні.

      Основне обладнання доставлене прямо з польського заводу-виробника MDT. І як нам відомо, найближче таке обладнання є у клініці м. Львів або м. Київ.

       

      Хейроскоп СН-1

      використовується для поліпшення функції бінокулярного (стереоскопічного) зору, при гетерофорії, незначній вираженій косоокості, періодичній косоокості. Його особливістю є можливість комфортно займатися пацієнтам правшам і лівшам

      Детальніше

      Стимулятор Кемпбелла SW-1

      використовується для активної, контрольованої просторової та локальної стимуляції ока пацієнта. Також одночасно активує клітини кори головного мозку та всієї зорової системи

      Детальніше

      Візуальний координатор KN-1

      використовується для лікування амбліопії, також застосовується при монокулярному порушенні зору. KN-1 призначений для виконання вправ, спрямованих на отримання центральної фіксації зору і тренування правильної локалізації макули разом з координацією око-рука, що одночасно покращує зір. Його особливістю є використання Феномену Гайдінгера (оптична ілюзія при спостереженні об’єктів на яскравому фоні за допомогою макули)

      Детальніше

      Акустичний локатор LA-1

      використовується для покращення функції бінокулярного зору. Він поєднує локальні вправи з використанням слуху. Метою вправ є підвищення гостроти зору, закріплення центральної фіксації, відпрацювання правильної локалізації та координації око-рука.

      Детальніше

      Тренажер конвергенції АК-1

      використовується для покращення конвергенції (симетричного руху, що зближує обидва очні яблука). Тренажер використовує ідею Бангертера та спіраль Архімеда, через яку отримується сильний стимул конвергенції. Вправи на конвергенцію виконуються до і після операції на косоокість. Перед операцією вправи використовуються для зміцнення конвергенції, щоб запобігти вторинному дефіциту після операції

      Детальніше

      Синоптофор

      використовується для діагностики та лікування рухових порушень при косоокості і бінокулярній нестійкості. За його допомогою визначається величина суб’єктивного та об’єктивного кутів косоокості, здатність до біфовеального злиття зображень, наявність фузійних резервів та величину функціональної скотоми, а також проводиться лікування виявлених відхилень.

      Детальніше

       

      Лікування також проводиться за допомогою  комп’ютерних програм.

       

      Усі вправи на приладах виконуються під пильним наглядом лікаря-офтальмолога чи оптометриста.

      Для дітей лікування проходить в ігровій формі, що викликає позитивні емоції і дає прогнозований результат.

       

      Бажаєте записати дитину на зорову терапію чи пройти її самостійно на унікальному обладнанні у Центрі офтальмології “ЛЮКС ВІЖН”?

       

      Телефонуйте за номером:

       

      м. Івано-Франківськ

      +380 97 299-86-58

      +380 50 712-90-06

      Замовити дзвінок

      Залишити відгук